Με μια χιουμοριστική ανάρτηση η Μαρίνα Σάττι ζητά την ψήφο της Ευρώπης, λίγες ώρες πριν την εμφάνιση της Ελλάδας στον δεύτερο ημιτελικό του 68ου διαγωνισμού της Eurovision.

«Ήρθε η ώρα να στηρίξετε την Ελλάδα, τη Μαρίνα και τους φίλους της. Ψηφίστε την αγαπημένη σας φέτα σαγανάκι» γράφει η τραγουδίστρια και επισημαίνει πως ανυπομονεί να τραγουδήσει απόψε.

Η ανάρτηση συνοδεύεται από φωτογραφίες με την ίδια, έναν τσολιά που φορά t-shirt με τη φωτογραφία της και μια… χωριάτικη σαλάτα!

«Αν κάνει τέτοιες πρόβες άρρωστη, το αποτέλεσμα το βράδυ θα είναι εντυπωσιακό»

Εντυπωσιακή ήταν η τελευταία πρόβα της Μαρίνας Σάττι, στο Μάλμε, λίγες ώρες πριν από την εμφάνισή της στον β’ ημιτελικό της Eurovision 2024, παρά το γεγονός πως η Ελληνίδα τραγουδίστρια είναι άρρωστη και ταλαιπωρείται από φαρυγγίτιδα και υψηλό πυρετό.

Όπως ανέφερε μιλώντας στο «MEGA», η Χρυσούλα Γκανά, μέλος της OGAE Ελλάδας, «με βεβαιότητα ήταν η καλύτερή της πρόβα. Όντως είναι άρρωστη, έχει φαρυγγίτιδα. Ωστόσο, αν είναι άρρωστη και κάνει τέτοιες πρόβες, τότε το αποτέλεσμα το βράδυ θα είναι άκρως εντυπωσιακό. Όλοι μέσα στο κέντρο Τύπου χειροκρότησαν και νομίζω ότι τα καλύτερα έρχονται».