Εδώ και ένα χρόνο ο Κωνσταντίνος-Αλέξιος, γιος του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ, ήταν ζευγάρι με την αδελφή της Κάρα Ντελεβίν, Πόπι.

Μάλιστα το ζευγάρι είχε κάνει το πρώτο του εξώφυλλο για το ισπανικό περιοδικό «Vanity Fair» τον Αύγουστο του 2023. To 38χρονο μοντέλο, Πόπι Ντελεβίν, είχε αναπτύξει καλές σχέσεις με την οικογένεια του Κωνσταντίνου Αλέξιου, κάνοντας παρέα με την 27χρονη Μαρία Ολυμπία.

Ωστόσο, την είδηση του χωρισμού τους αποκάλυψε το ισπανικό περιοδικό «Hola», δημοσιεύοντας φωτογραφία με το μοντέλο να αγκαλιάζει τον νέο της σύντροφο, Άρτσι Κέσγουικ, ο οποίος θεωρείται ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες της Βρετανίας.

@lahautesociete

Le prince Constantin Alexios de Grèce et la socialite anglaise Poppy Delevingne, soeur de la mannequin Cara Delevingne, aperçus ensemble dans les rues de Londres #constantinalexiosdegrece #princeconstantinosalexios #poppydelevingne #caradelevingne #londres #london #pourtoi #pourtoipage #foryou #foryoupage #fyp #fypシ

♬ motive by ariana ft doja – 🔮🌃🍬☔️💧

Αν και ο λόγος του χωρισμού της Πόπι Ντελεβίν και του Κωνσταντίνου Αλέξιου δεν έχει αποκαλυφθεί, σύμφωνα με το ισπανικό περιοδικό «Hola» δεν ήταν λόγω της διαφοράς ηλικίας τους. Θυμίζουμε ότι η Πόπι Ντελεβίν είναι 12 χρόνια μεγαλύτερη από τον Κωνσταντίνο.