Το δικό του σχόλιο για την χθεσινοβραδινή εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στην σκηνή της Eurovision έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο παρουσιαστής και μουσικός μίλησε για την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στον ημιτελικό της Eurovision 2024, το πρωί της Παρασκευής (10/05) στον «αέρα» της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» του Open.

«Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία, μετά το περσινό βατερλό με την επιλογή της ΕΡΤ, να βάζει τη Μαρίνα Σάττι να τραβήξει το κάρο της εκπροσώπησης. Η Μαρίνα είναι αηδόνι! Δεν είναι γεράκι για να πετάει και να χορεύει πάνω στη σκηνή. Έχουν γίνει μερικά λάθη, για τα οποία ίσως φταίει και η ίδια. Όταν βλέπω ένα κομμάτι με 9 δημιουργούς, αυτό λέγεται βιομηχανία κατασκευής. Εγώ θα ήθελα από τη Μαρίνα ένα τραγούδι ψυχής», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Χθες υπήρχαν αδυναμίες, ενώ μπορούσαμε να αποδώσουμε παραπάνω, δεν αποδώσαμε από αντικειμενικές αδυναμίες. Γιατί μονοπλάνο; Θα πω στον φίλο μου τον Φωκά. Φάνηκε ερασιτεχνικό το μονοπλάνο που την ακολουθούσε. Η επίδοση – απόδοση του τραγουδιού χθες ήταν μέτρια. Λόγω του μονοπλάνου είδαμε τις αδυναμίες».

Κλείνοντας, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε: «Δεν θα της έδινα καμία συμβουλή για το Σάββατο, έχει τέτοιο τσαγανό, τέτοια τραγουδιστική προσωπικότητα… Δεν θα ήθελα αυτό το κορίτσι και αυτή η προσπάθεια να μη στεφθεί με επιτυχία».