Άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στον τάφο του Κώστα Βουτσά, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η πρώην σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Εύη Καραγιάννη, δήλωσε σοκαρισμένη, με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου να δείχνει πλάνα από τις καταστροφές από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

«Είμαι σοκαρισμένη, δεν μπορώ να καταλάβω πώς έγινε αυτό, αν το γνωρίζουν. Άμεσα θα επικοινωνήσω με το Κοιμητήριο Αθηνών για να πάρω πληροφορίες. Βρίσκομαι στην Καβάλα, έχω λίγο διάστημα που δεν βρέθηκα στον τάφο του. Σύντομα που θα πάω, το πρώτο που θα κάνω είναι το μνημόσυνό του. Πάντα του κάνω το μνημόσυνο και στην Καβάλα! Πρέπει οπωσδήποτε να μάθουμε για τον Κώστα μας τι έχει συμβεί. Χθες τον έβλεπα στο όνειρό μου και πάντα μου δίνει μηνύματα. Τον βλέπω συχνά γιατί υπάρχει δίπλα μου! Πάντοτε μου βγαίνουν τα όνειρα. Χθες τον έβλεπα στον ύπνο μου και σήμερα ακούω και μαθαίνω αυτό το σοκαριστικό πράγμα. Είναι βεβήλωση μεγάλη!», είπε χαρακτηριστικά η Εύη Καραγιάννη στον Alpha.

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» επικοινώνησε και με την τελευταία σύζυγο του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού, η οποία είπε χαρακτηριστικά «μην πιστεύετε όσα βλέπετε στο TikTok».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χρίσλας Γεωργακοπούλου, έγινε μια εκταφή ακριβώς δίπλα από το μνήμα του Κώστα Βουτσά, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές οι οποίες δεν διορθώθηκαν.

«Αυτό είναι ιεροσυλία», δήλωσε και η αδελφή του Κώστα Βουτσά, Νίτσα Σταματοπούλου.