Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής (28/04) το νέο ριάλιτι του Open, «Tv Queen». Η Ιωάννα Μαλέσκου υποδέχθηκε τις 17 διαγωνιζόμενες στο πλατό, όπου η μια μετά την άλλη έκαναν την πρώτη τους προσπάθεια στην παρουσίαση προκειμένου να δείξουν ότι αξίζουν μια θέση στο σπίτι του «Tv Queen». Οι 17 διαγωνιζόμενες, ξεκίνησαν από διαφορετικές αφετηρίες αλλά όλες έχουν το ίδιο όνειρο, να κάνουν μια τηλεοπτική καριέρα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, εντυπωσιακή και ντυμένη στα λευκά και λίγο αγχωμένη, απευθύνθηκε στο τηλεοπτικό κοινό λέγοντας: «Παίρνω μία ανάσα. Βλέπετε έχω αρκετό καιρό να βρεθώ μπροστά από κάμερα σε τηλεοπτικό πλατό και αυτό το τηλεοπτικό πλατό είναι ξεχωριστό. Δεν είναι για εμένα, ούτε για εμάς, αλλά για 17 ξεχωριστές διαγωνιζόμενες. Κάθε Κυριακή ζωντανά στις 21.00 θα βλέπετε εδώ να εξελίσσεται η πορεία των 17 κοριτσιών» ενώ πρόσεθσε πως το νέο σόου θα προβάλλεται και κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 22.30.

Η θερμή αγκαλιά Μικρούτσικου – Μαλέσκου

«Κάνε με μια αγκαλιά να μου φύγει το άγχος» ζήτησε η Ιωάννα Μαλέσκου από τον καθηγητή της Σχολής, Ανδρέας Μικρούτσικος και εκείνος δεν της αρνήθηκε τη χάρη. «Κορίτσι μου, καλή επιτυχία σου εύχομαι, την αξίζεις. Θα προσπαθήσουμε όλοι γι’ αυτό. Κούκλα, μητέρα, ταλαντούχα».

Το έπαθλο που θα κερδίσει η Tv Queen

Το μεγάλο έπαθλο για το οποίο διαγωνίζονται οι 17 υποψήφιες παρουσιάστριες ανακοίνωσε ο Γενικός Διευθυντής του Open Τζώνη Καλημέρης κατά τη διάρκεια του ζωντανού επεισοδίου του Tv Queen. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Καλημέρης, η νικήτρια θα υπογράψει αποκλειστικό συμβόλαιο ενός έτους με την εταιρεία παραγωγών Barking Well και θα παρουσιάσει εκπομπή στο Open.

Οι 17 παίκτριες

Οι 17 διαγωνιζόμενες εμφανίστηκαν η μια μετά την άλλη στο πλατό και προσπάθησαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να κερδίσουν κοινό και κριτική επιτροπή. Ποιες ήταν όμως αυτές;

Ας τις γνωρίσουμε:

Η Ίρις
Η Λία
Η Χριστίνα
Η Τριανταφυλλιά 
Η Αναστασία
Η Καλομοίρα
Η Ρεγγίνα
Η Κατερίνα
Η Μαριαλένα
Η Λίνα
Η Λίνα Μαρκοπούλου
Η Ιωάννα
Η Όλγα
Η Αναστασία
Η Vasilia
Η Αγάπη
Η Τζένη

Δύο ασυλίες και μια αποχώρηση με το καλημέρα

Λίγο πριν τελειώσει η χθεσινή βραδιά οι παίκτριες ήρθαν αντιμέτωπες με αρκετές εκπλήξεις. Η πρώτη ήταν πως κλήθηκαν να ψηφίσουν την συμπαίκτριά τους που θεώρησαν ότι έκανε την καλύτερη παρουσίαση και η δεύτερη πως θα αποχωρήσει η παίκτρια με την χειρότερη παρουσίαση.

Οι παίκτριες ψήφισαν την Τριανταφυλλιά, αλλά η κριτική επιτροπή στήριξε την Καλομοίρα. Έτσι και οι δυο κοπέλες μπήκαν αυτόματα σε ασφαλή ζώνη γι’ αυτή την εβδομάδα, παίρνοντας ασυλία και χωρίς να κινδυνεύουν με αποχώρηση από το σπίτι του Tv Queen.

Όσον αφορά τις υποψήφιες προς αποχώρηση, μετά από ψηφοφορία των κοριτσιών, υποψήφιες βγήκαν οι Λίνα Μαρκοπούλου, Μαριαλένα Βούλγαρη, Τζένη Λάττου και Λία Σουργιαδάκη.

Μια από τις τέσσερις αναμένεται να αποχωρήσει από το σπίτι. Αν και την απόφαση πρέπει να την πάρει η κριτική επιτροπή, όπως φαίνεται και στο τρέιλερ, εκείνοι έρχονται σε αδιέξοδο με αποτέλεσμα να κληθεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος να διαλέξει την παίκτρια που πρέπει να αποχωρήσει από το ριάλιτι πριν καν ανοίξει τη βαλίτσα της.

Οι χρήστες του X… κρίντζαραν

Από τα πρώτα λεπτά προβολής της πρεμιέρας του Tv Queen οι χρήστες του X έσπευσαν να ανεβάσουν το αντίστοιχο hashtag στις πρώτες θέσεις και να σχολιάσουν τα πάντα.

Στο σπίτι Ανδρέας Μικρούτσικος και Κατερίνα Γκαγκάκη

Στο σπίτι του Tv Queen βρίσκονται αυτή την ώρα ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Κατερίνα Γκαγκάκη προκειμένου να δώσουν τις συμβουλές τους στις υποψήφιες παρουσιάστριες αλλά και να τους συμπαρασταθούν. Μετά την πρώτη αποχώρηση, οι παίκτριες είναι «μουδιασμένες» και τόσο ο υπεύθυνος της σχολής, Ανδρέας Μικρούτσικος, όσο και η καθηγήτρια Κατερίνα Γκαγκάκη έσπευσαν στο πλευρό τους.