Την πορεία που ακολούθησε όλα αυτά τα χρόνια μέχρι να φθάσει στον θώκο του διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Τύπου αφηγείται ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τσιόδρας στο προεκλογικό σποτ, που ετοίμασε ως υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας: από το χωριό Μάναρη της Αρκαδίας, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, μέχρι την Αθήνα, όπου σπούδασε, και τις Ηνωμένες Πολιτείες και την επιστροφή και πάλι στην ελληνική πρωτεύουσα, όπου σταδιοδρόμησε επαγγελματικά στον χώρο του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου για πάνω από 27 χρόνια, μέχρι το 2019 που βρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όπως αναφέρει στο σχετικό βίντεο: «Το 2019 είπα ναι στην τιμητική πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να αναλάβω Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού. Συμμετείχα στην ομάδα που έδωσε μεγάλες μάχες με επιτυχία στη διάρκεια πρωτόγνωρων κρίσεων. Τώρα κάνω το επόμενο βήμα. Στις ευρωεκλογές του Ιουνίου είμαι υποψήφιος και ζητώ την ψήφο σας για να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στην Ευρώπη» λέει και καταλήγει: «Η διαδρομή μου, μού έδωσε την γνώση. Ζητώ από εσάς να μου δώσετε την δύναμη. Μαζί θα φέρουμε μία ακόμα νίκη εμπιστοσύνης. Για τη Νέα Δημοκρατία. Για την πατρίδα μας».

Μάλιστα, στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αναφέρει: «Ζητώ την ψήφο σας για να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στην Ευρώπη.

Η διαδρομή μου όλα αυτά τα χρόνια μου έδωσε τη γνώση. Ζητώ από εσάς να μου δώσετε τη δύναμη! Μαζί θα φέρουμε μία ακόμα νίκη εμπιστοσύνης για τη Νέα Δημοκρατία και την πατρίδα μας!».

Ζητώ την ψήφο σας για να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στην Ευρώπη. Η διαδρομή μου όλα αυτά τα χρόνια μου έδωσε τη γνώση.Ζητώ από εσάς να μου δώσετε τη δύναμη!Μαζί θα φέρουμε μία ακόμα νίκη εμπιστοσύνης για τη Νέα Δημοκρατία και την πατρίδα μας!

Posted by Δημήτρης Τσιόδρας on Wednesday, April 17, 2024