Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού προκρίθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Final 4 της Euroleague και απόψε (9/5, 22:00) θα βρίσκεται σύσσωμη στο Καραϊσκάκη για την ιστορική ρεβάνς της ομάδας ποδοσφαίρου με την Άστον Βίλα στον ημιτελικό του Europa Conference League.

Οι μέρες που διανύουμε είναι μέρες ευρωπαϊκών επιτυχιών για τους «ερυθρόλευκους» σε όλα τα επίπεδα, αφού θα διεκδικήσουν συνολικά έξι κούπες. Μια απίστευτη επίδοση που επιβεβαιώνει ότι το 2024 μπορεί να αποκτήσει ιστορική αξία ως έτος για τον σύλλογο, η καρδιά του οποίου χτυπάει απόψε στο Καραϊσκάκη.

Εκεί ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να γράψει ιστορία, παίρνοντας την πρόκριση για πρώτη φορά σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης στο ποδόσφαιρο και η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα έχει την υποστήριξη και αυτής του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ των «ερυθρόλευκων» θα είναι στο Καραϊσκάκη και θα γνωρίσει για ακόμη μία φορά την αποθέωση από τους οπαδούς, με την ελπίδα όλοι μαζί στο τέλος να πανηγυρίσουν για μια ιστορική επιτυχία και στο ποδόσφαιρο.