Tην Τετάρτη 1η Μαΐου η Lupita N’yongo βρέθηκε στο Λονδίνο με αφορμή την προβολή της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί «A Quiet Place: Day One» και πόζαρε στο κόκκινο χαλί με ένα λινό κοστούμι σε παστέλ ροζ απόχρωση, ροζ τοπ, λευκές γόβες και ένα εντυπωσιακό choker στο λαιμό.

Η ηθοποιός πόζαρε με τους συμπρωταγωνιστές της στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας, ωστόσο αυτή που έκλεψε την παράσταση ήταν η γάτα με την οποία επίσης παίζει μαζί στην ταινία. H ασπρόμαυρη τετράποδη σταρ φορούσε ένα πουά φουλάρι και ένα μαύρο φιόγκο τραβώντας πάνω της όλα τα φλας των φωτογράφων.

To look της Lupita N’yongo:

Το κοστούμι της ηθοποιού αποτελείτο από ένα σταυρωτό σακάκι και ένα παντελόνι καμπάνα. To ανοιξιάτικο παστέλ κοστούμι ήταν μια τέλεια επιλογή για αυτή την εποχή και ο συνδυασμός του με εντυπωσιακά κοσμήματα αναβάθμιζε το λινό ύφασμά του σε ένα πολυτελές αποτέλεσμα. Η παλέτα των παστέλ είναι ιδανική για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αντικαθιστά επάξια τα σκούρα χρώματα του χειμώνα. Τα παστέλ μπορούν να φορεθούν τόσο σε μια καθημερινή εμφάνιση, όσο και στο γραφείο ενώ οπωσδήποτε αποτελούν την τέλεια επιλογή για ένα πιο επίσημο ντύσιμο σε ένα βραδινό κάλεσμα.

Tις τελευταίες ημέρες η Lupita N’yongo φανερά επηρεασμένη από την υπόθεση της νέας της ταινίας, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά βίντεο στα οποία ποζάρει σαν γάτα με ολόσωμη φόρμα σε animal print μοτίβο και καπέλο με αυτάκια feline καθώς και με άλλα ρούχα και αξεσουάρ σε αυτό το print, όπως ένα πανωφόρι και τσάντα.