Ο όρος «mob wife» αναφέρεται σε μια γυναίκα που είναι παντρεμένη με έναν εγκληματία οργανωμένου εγκλήματος ή αλλιώς… μαφιόζο.

Στον χώρο της μόδας όμως, όταν λέμε «mob wife» θέλουμε να περιγράψουμε μια εμφάνιση που εμπνέεται από τo γκλάμουρ και τον πλούτο με τα οποία συνδέονται οι γυναίκες της μαφίας. O εμβληματικός ρόλος της Michelle Pfeiffer στην ταινία «Scarface» του 1983, όπου υποδύθηκε την Elvira Hancock, σύζυγο του Tony Montana, είναι ακριβώς το στυλ που περιγράφει ο συγκεκριμένος όρος.

Η «mob wife» στη μόδα

Το στυλ «mob wife» στη μόδα συνήθως χαρακτηρίζεται από εκθαμβωτικά κοσμήματα, πολυτελή υφάσματα και εντυπωσιακά αξεσουάρ. Οι γυναίκες που εμπνέονται από αυτό το στυλ συχνά επιλέγουν φορέματα ή σύνολα με υφές όπως μετάξι, δαντέλα ή γούνα, ενώ συνδυάζουν την εμφάνισή τους με εντυπωσιακά κοσμήματα, όπως μεγάλα διαμάντια ή χρυσό. Συνήθως προτιμούν μακιγιάζ και χτενίσματα που αναδεικνύουν τη θηλυκότητά τους και την αυτοπεποίθησή τους.

Παρότι το συγκεκριμένο στυλ εμπνέεται από τον κόσμο του εγκλήματος, στη μόδα συνήθως παρουσιάζεται ως μια εκδοχή της κραυγαλέας πολυτέλειας, απαλλαγμένη από τη ρετσινιά που συνοδεύει την εγκληματική δραστηριότητα.

Ποιο είναι το signature χτένισμα και κούρεμα μιας «mob wife»

Οι mob wives συχνά προτιμούν μακριά, φιλαριστά μαλλιά, με όγκο και κίνηση στο χτένισμα, αποπνέοντας μία αίσθηση πλούτου. Μια mob wife αγαπά τις αφέλειες που πέφτουν αέρινα γύρω από το πρόσωπό της, δημιουργώντας μια ρομαντική εμφάνιση. Στο ΤikTok υπάρχουν ουκ ολίγα viral βίντεο που δείχνουν πώς μπορείτε να αποκτήσετε το συγκεκριμένο hair look και να βάλετε λίγη glamour mafia και στη δική σας εμφάνιση.

@rainbowroomgsq

Mob Wife Aesthetic is here and we love it 🖤

♬ Murda on the dancefloor sped up – Stan 🙂